Skip to content

Toimiva ja vaivaton palkanlaskenta on yrityksen toiminnan kannalta erittäin tärkeää. Oikeilla työkaluilla ja tilitoimiston ammattitaidolla varmistat sujuvan ja vaivattoman palkanlaskennan yrityksessäsi. Meillä on kokemusta lukuisista eri aloista, erikokoisista yrityksistä sekä monista muista eri palkanlaskennan tarpeista ja ratkaisuista.

Palkanlaskenta koetaan usein haastavaksi ja työllistäväksi prosessiksi yrityksissä. Tavoitteenamme on tilanne, jossa yrityksen ei tarvitse alkaa palkanlaskennan asiantuntijaksi. Sen sijaan tarjoamme palkanlaskennan kokonaisvaltaisena palveluna ja yrityksessä voidaan keskittyä olennaiseen.

On yrityksesi sitten suurempi työllistäjä tai vasta palkkaamassa ensimmäistä työntekijäänsä, avullamme saat sopivat ratkaisut koko palkanlaskentaprosessiin.

Palkanlaskennan palveluihimme kuuluvat mm.

  • Palkanlaskenta ja maksatus
  • Työsuhde- ja työsopimusasiat
  • Matka- ja kustannuskorvausten laskenta
  • Viranomaisilmoitukset
  • Erilaisiin tukiin ym. tilanteisiin liittyvä neuvonta

Ota yhteyttä – katsotaan miten olisi helpointa ja tehokkainta järjestää palkanlaskenta yrityksenne tarpeisiin sopivasti!

Ota yhteyttä

Askarruttaako jokin mieltä taloushallinnon suhteen? Turha epäröidä, ota yhteyttä tai pyydä erikseen yhteydenottoa, kohtaamme aina jokaisen yksilönä.