Skip to content

Nykypäivänä sähköinen taloushallinto on osa useimman yrityksen arkea. Oikean ohjelmistokumppanin valinta ja saumaton käyttö yhteistyössä tilitoimiston kanssa onkin täten avaintekijä onnistuneen taloushallinnon takana.

Olit sinä tai yrityksesi sitten kokenut sähköisen taloushallinnon käyttäjä tai vasta mietit taloushallinnon sähköistämistä, meiltä saat apua ja tukea prosessin eri vaiheissa.

TaxWiller on virallinen Fennoa– sekä Netvisor-taloushallintojärjestelmien kumppani. Kauttamme saat perusteellisen käyttöönoton, opastuksen ja käytännön tuen kumpaankin näistä ohjelmistoista. Käytämme päivittäin useita muitakin eri järjestelmiä, kuten Procountor, WisePlatfrom, eTasku, Evelia, Domus-isännöintijärjestelmä sekä monia muita.

Mikäli käytössäsi on jo esimerkiksi jokin alakohtainen järjestelmä, otamme mielellämme haltuun myös meille uuden ohjelman salat.

Usein eri yrityksille sopivat eri ratkaisut ja välillä tarvitaan useamman järjestelmän yhteiskäyttöä. Ota yhteyttä, muotoillaan yhdessä sopiva sähköisen taloushallinnon paketti juuri sinulle!

Ota yhteyttä

Askarruttaako jokin mieltä taloushallinnon suhteen? Turha epäröidä, ota yhteyttä tai pyydä erikseen yhteydenottoa, kohtaamme aina jokaisen yksilönä.