Skip to content

Suomessa vallitsee elinkeinovapaus, mikä on mahdollistanut monenlaisten oikeudellisten muotojen syntymisen elinkeinon harjoittamiseen. Tämän lisäksi markkinoilla toimii monia muita toimijoita, jotka eivät virallisesti luokitu elinkeinonharjoittajiksi.

Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. yksityiset elinkeinoharjoittajat (toiminimet), yhtymät (avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt, verotusyhtymät), osakeyhtiöt, osuuskunnat, yhdistykset ja luonnolliset henkilöt. Olivatpa toimijat sitten Turun seudulla tai muilla alueilla toimivia yrityksiä, hyvin hoidettu kirjanpito tulisi olla osa toimintaa. Useimmille toimijoille kirjanpidon pitäminen on paitsi suositeltavaa myös pakollista.

Taloushallinnon ulkoistaminen mahdollistaa yrittäjän keskittymisen ydintoimintaansa, mikä on erityisen tärkeää liiketoiminnan kasvaessa ja kohdatessa yhä enemmän vaatimuksia ja haasteita, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Jokainen päätös toiminnassa voi vaikuttaa sekä tilikauden päätteeksi laadittavaan tilinpäätökseen, että siihen miten kirjanpito ja taloushallinto kannattaa järjestää tilikauden aikana.

Tilitoimistomme tarjoaa kokonaisvaltaisia taloushallintopalveluita erikokoisille ja erityyppisille toimijoille. Palveluvalikoimamme kattaa kaiken tarvittavan, kirjanpidosta tilinpäätökseen, veroilmoituksiin ja raportointiin. Erikoistumisemme sähköiseen taloushallintoon ja mm. Fennoa- ja Netvisor-taloushallinnon alustoihin tekee meistä ihanteellisen kumppanin digiaikakaudella. Ohjelmistoista voit lukea lisää täältä.

Tarjoamme :

  • Kirjanpidot ja tilinpäätökset
  • Konsernitilinpäätökset
  • Verosuunnittelut
  • Luonnollisten henkilöiden kirjanpidot ja veroilmoitukset (esim. sijoittajat)
  • Laajat raportoinnit

Tarjoamme palvelumme kokonaisvaltaisina ratkaisuina. Esimerkiksi tilinpäätöspalvelumme sisältää kaiken tarvittavan osakeyhtiöille (pöytäkirjat, osinkolaskelmat, tilintarkastajan avustamiset, veroilmoitukset jne.).

Laajaan asiantuntijaverkostoomme kuuluu mm. tilintarkastajia ja verotukseen erikoistuneita lakimiehiä. Heidän avullaan voimme varmistaa laadukkaan ja kokonaisvaltaisen palvelun. Auktorisoituna tilitoimistona meillä on pääsy myös taloushallintoliiton resursseihin, mikä vahvistaa palvelumme laatua entisestään.

Ota yhteyttä – keskustellaan miten voimme auttaa juuri sinua!

Ota yhteyttä

Askarruttaako jokin mieltä taloushallinnon suhteen? Turha epäröidä, ota yhteyttä tai pyydä erikseen yhteydenottoa, kohtaamme aina jokaisen yksilönä.