Skip to content
Tule mukaan tiimiimme tekemään tulevaisuuden taloushallintoa!


Etsimme taloushallinnon ammattilaista, joka on erikoistunut kirjanpitoon, tilinpäätöksiin ja muihin monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

Työskentelet itsenäisesti sekä yhteistyössä kollegoidesi kanssa, tarjoten tukea erilaisille yrittäjille ja organisaatioille kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, laskelmien laadintaan ja asiakirjojen käsittelyyn liittyvissä tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu myös pienimuototoista palkanlaskentaa (ei tarvita kokemusta).

Olemme nuorekas auktorisoitu tilitoimisto, joka ei ole liiaksi kiinni perinteisissä kaavoissa. Haluamme tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan lisäksi erilaisia etuja, kuten liikunta- ja kulttuuriedut, mahdollisuuksien mukaan sairauskuluvakuutuksen, liikkumista työajalla etc.
Saat myös hyvät mahdollisuudet lisäkouluttautumiseen ja kannustammekin aktiivisesti siihen.

Uskomme lisäksi, että työssä on tärkeää viihtyä, vaikka numeroiden pyörittely ja lakipykälien tulkinta ei aina niin naurattaisikaan.

Lisätietoja työpaikasta ja hakumenettelyistä kannattaa kysyä suoraan meiltä. Olemme avoimia ja myönteisiä tekoälyn hyödyntämiselle hakemuksessa, ja toivomme, että liität CV:n liitteeksi. Laita mukaan myös palkkatoiveesi.

Pyrimme aktiivisesti kehittämään asiakkaidemme kirjanpidon prosesseja, joten hakemuksessasi olisi arvokasta mainita millaisia ohjelmistoja olet käyttänyt ja mitä kokemuksia sinulla on niiden käytöstä. Näin voimme arvioida, miten voit tuoda arvokasta osaamistasi ja tietotaitoasi työhömme.

Työtä on mahdollista tehdä myös osittain etätyönä, mutta pääsääntöinen työntekopaikka löytyy toimistoltamme Aurajoen rannasta.

Jätä hakemus